Waarom is er een Google cookie in mijn browser?
Last modified on 09 June 2017 01:58 AM

Ixquick gebruikt nooit tracking cookies en we hebben niets van doen met de Google cookies.

De Google cookie “PREF” kan geïnstalleerd worden als je Firefox of Chrome als je browser hebt, ongeacht of u Google.com, Ixquick.com of een andere website gebruikt.

Er is een technische reden waarom dit gebeurt. Meer informatie hierover kun je hier vinden (Engelstalig website).

Je kunt voorkomen dat de Google “PREF” cookie wordt geïnstalleerd, door het aantal cookies dat je browser accepteert te beperken (wat sowieso goed is vanuit een privacy perspectief). Om meer te leren over hoe je cookies kunt blokkeren in je browser, raadpleeg dan de instructies voor jouw specifieke browser.

(6 vote(s))
Helpful
Not helpful

Still haven't found the answer to your question? Click here to contact support.